Om Køiegrafik

Farver, former og æstetik er min verden
– fra kataloger, magasiner, brochurer, bøger, årsrapporter, udstillinger og annoncer
– til design af hjemmesider og nyhedsbreve.

 

Jeg hedder Helle Køie og er grafisk designer med bred erfaring­ fra over 20 års arbejde på grafiske bureauer, som in-house grafiker og selvstændig.

Fordele
Du får en stabil og pålidelig hjælp, som altid er klar med gode råd til det grafiske. Jeg følger din opgave til dørs – fra første møde, til levering af dit færdige produkt.

Den røde tråd
Jo bedre din opfattelse af dit projekt stemmer overens med brugernes opfattelse, jo stærkere identitet og troværdighed. Sammen finder vi den rigtige vinkel og sikrer den røde tråd på tværs af medier.

Hos dig eller mig…
Jeg arbejder fra mine base i Hillerød, men kan også arbejde hos dig, hvis opgaven løses bedre på den måde! Jeg samarbejder med dygtige kolleger, og kan derfor som regel henvise til en anden, hvis jeg ikke selv er den bedste til opgaven.

Baggrund
Jeg er uddannet på Danmarks Designskole (nu Kunstakademiets Designskole) i 1992, og har siden arbejdet med grafisk design og illustration, både som ansat på designbureauer og som in-house grafiker. Det er blevet til mange opgaver af vidt forskellig karakter med kunder som bl.a. FLSmidth, Icopal, NCC, SAS, Ambu, Novenco, EMC, Widex, GA og Horesta.

Priser
Som udgangspunkt er min timepris 800 kr. ekskl. moms. Prisen for en opgave kan dog variere alt efter type og omfang, så ring eller skriv og få et godt tilbud.